Om Mayianne Dinesen

Arbejdsliv

Mayianne Malin Holm Dinesen har været fast etableret som meditations- og mindfulnessintruktør siden 2013. Uddannet hos Meditation og Mindfulness og Anerkendende Metode ved Henning Daverne i 2013. Blandt Mayiannes mange virksomhedskunder findes Novo Nordisk, Fødevarestyrelsen, Færch A/S og Rigshospitalet, samt virksomhedsledere fra Novo Nordisk, NNE Pharmaplan, Dansk Center for Autisme oa, såvel som private kunder fra hele Danmark. I dag tilbyder Mayianne åbne og lukkede kurser for hold, workshops og foredrag. Online-kurser er under udarbejdelse og påtænkes færdige primo maj 2015. På JP Jyllands Postens hjemmeside: www.jyllands-posten.dk tilbyder hun mindfulness-tips til din travle hverdag på et minut.

Mayianne har arbejdet som vært og tilrettelægger på tv og radio siden 1989. Hun har bestyret store tv-shows som fx Apollo på DR1, været tilrettelægger og manuskriptforfatter på Mit Sande Jeg på TV2. Hun har spændt over at have sin faste dag som Strax-vært, hyggede om lytterne med diverse dj-programmer på P3, interviewede ofre, pårørende og kriminelle i kriminalmagasiner på TV Danmark og i de sidste mange år har hun haft sine egne mode- og livsstilsprogrammer på Kanal 4, hvor hun interviewede internationale meningsdannere og kulturpersonligheder som Oprah Winfrey og Jamie Oliver, såvel som hun fulgte nøglepersoner i den danske, amerikanske og europæiske mode- og underholdningsverden i København, London og Paris.

Mindfulness og Meditation - Mayianne Dinesen

De bedste arbejdsbetingelser kommer indefra

I hele sit arbejdsliv har Mayianne fungeret med mange bolde i luften på en gang. I sin tid som radio- og tv-vært stod dagligdagen på super korte deadlines – ofte for åben mikrofon og snurrende kameraer. I sådanne situationer har det været vigtigt at holde fokus, bevare roen og en god stemning for at skabe rammerne for, at interviewpersonerne kunne udtrykke sig så klart og uddybende som muligt, samtidig med at hendes kolleger fik de bedst mulige arbejdsbetingelser bagved kameraer og lyd- og mixerpulte.

– “Nogle dage har man bare den gnist, klarhed og entusiasme, der skal til for at lykkes med projektet. Andre gange skal den skabes. Mit bedste redskab fandt jeg i slutningen af 90′erne, hvor jeg opdagede meditationens muligheder for at hjælpe mig med at skabe de bedste rammer for mig selv. De dage, hvor jeg startede med at meditere, var bedre dage end andre. Pludselig havde jeg overskud, åbenhed og imødekommenhed til at rumme og løse udfordringer, der før havde føltes uoverstigelige. Jeg kunne også bedre høre hvad mine interviewpersoner sagde og finde frem til det, de egentlig mente, mens jeg formulerede det næste spørgsmål, huskede vinklen på interviewet, tiden og de tusind andre ting, jeg og mine kolleger havde aftalt skulle være på plads i den korte tid vi havde med vores gæst.”

For Mayianne har det altid været vigtigt at finde livsnerven i hendes gæster. Aldrig lade sig nøjes med hvad der så rigtigt ud på overfladen, men tværtimod søge det, der driver dem fremad, bevidst, som ubevidst.

Derfor var det også naturligt at tage skridtet fuldt ud og arbejde med at hjælpe folk til at finde eller genfinde ægtheden, helheden og kærligheden i livet. I dag hjælper Mayianne både virksomhedsledere, større virksomheder og privatpersoner med at være fuldt tilstede i arbejdslivet, såvel som i privatlivet og ikke mindst finde balance i begge dele.