Velkommen til min hjemmeside

Mindfulness - Mere nærvær - Mayianne Dinesen

Velkommen til min hjemmeside, som er lavet i samarbejde med nogle af de dygtigste folk jeg kender 🙂

Her kan du finde inspiration til at få mere ro, lykke og fokus ind i dit liv. Jeg sætter løbende kurser, workshops og meditationsdatoer op herinde og med tiden kan du også tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Siden starten af 2013 har jeg brugt mit arbejdsliv på at hjælpe travle folk med at balancere deres hverdag og genfinde meningen med arbejdet og livet. Jeg skiftede spor efter et langt journalistliv med deadlines og stressede arbejdsgange i den danske radio- og tv branche, for at uddanne mig til meditations- og mindfulnessinstruktør. Det gjorde jeg for at gå i dybden med min passion for at finde ind til den ægte kerne i mig selv og andre og samtidig for at dele ud af de positive redskaber, jeg selv har brugt, for at finde overskud, overblik og fokus i min radio- tvkarriere.Det giver mig dyb glæde og tilfredshed selv at bruge meditation og mindfulness, som en bevidst måde at leve i verden på, men hvis det hjælper andre er det næsten endnu bedre!

Jeg håber du også vil få glæde af værktøjerne fra min meditations- og mindfulnesskasse.

I håbet om at dit liv må være åbent, lykkeligt og fuld af mening og tilfredshed.

Namasté fra Mayianne

 

Tak til følgende dygtige og entusiastiske mennesker for hjælp til at sætte siden her i værk:

Lone Schønnemann fra Kbh04 http://kbh04.dk, som har udarbejdet designet af siden og logoet.

Krestine Havemann http://havemannphoto.com/s1.html, som har fotograferet mig i studie og ved vandet

Susanne Søbye https://www.facebook.com/susanne.sobye, som har lagt makeup og sat hår på studiebillederne.

Siden er sat op i WordPress ved Peter Biz Doctor http://www.bizdoktor.dk/

Synes du om bloggen?  Modtag nyheder fra Mindfulness & Mayianne først
Vi respekterer dit privatliv. Du kan altid afmelde dig med et klik

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *